Sorte strømper - Søger du sorte strømper så se udvalget fra iZ Sock

Sorte strømper

iZ Sock udvalg af sorte strømper

Sorte strømper er en klassiker i sokkeskuffen. Det er ubetinget en strømpe som alle har liggende i skuffen. Vi har et godt udvalg af sorte strømper, som spænder fra ankelstrømper til strømper der er fremstillet af såvel bambusfibre som klassiske bomuldsstrømper.

Samlet et sted: billige sorte strømper

"Billige sorte strømper er noget vi alle kan bruge, billige sorte strømper" starter Jacob Blæsbjerg og fortsætter "vi har på iZ Sock samlet alle vores tilbud på billige sorte strømper på 'en side for at gære det lettere for vores kunder".

På iZ Sock finder klassiske sorte strømper
Vi har på iZ Sock et udvalg af sorte strømper der dække alle størrelser fra 37 til 50. Du finder både bomuldsstrømper og bambusstrømper i vores udvalg, så vi dækker behovet for strømper til hverdag.

Billige sorte strømper i bomuld
Det er bestemt en klassiker i sokkeskuffen. Bomuld har en meget lang historie når det kommer til anvendelsen i tekstiler. Bomuld er behagelig om fødderne og har sin berettigelse.

Billige sorte strømper med bambusfibre

Bambusfibre har været brug til tekstiler i en god tid nu, og det med berettelse. Bambusfibre har en lang række af fordele som men ikke finder i andre tekstiler i samme prisklasse.

Antibakteriel
Strømper der indeholder bambusfibre har fra fibre en antibakteriel egenskab der holder vaks efter vask. Japanske studier har vist at egenskaben er uændret selv efter 50 vaske. Egneskaben giver den fordel at dine strømper ikke bliver sure og du slipper dermed for sure tæer.

USA