IZSOCK

Filter

iZ SOCK - bredt udvalg at strømper og sokker i høj kvalitet og høj komfort

Hos SokkePosten.dk forhandler vi det danske sokkemærke iZ SOCK, som er sokker med fokus på kvalitet, komfort, fornuft og holdbarhed. iZ SOCK laver både bomuldssokker, uldsokker og de populære bambussokker, som du finder et bredt udvalg af her på siden. Det vil sige, der er rig mulighed for at finde lige netop de iZ SOCK sokker eller strømper, som du mangler i din sokkelskuffe derhjemme.

Alle iZ SOCKs strømper er lavet i gode materialer, der gør, at både kvaliteten og komforten er i top. Deres bomuldsstrømper er lavet af kæmmet bomuld. Kæmmet bomuld gør, at strømperne bliver ekstra bløde og lækre at have på. Det samme går for iZ Socks bambusstrømper, der ligeledes er så bløde, at de føles som silke mod fødderne grundet de kvalitetsrige bambusfibre. Og, ikke at glemme deres varme og bløde uldsokker, som er producerede i lækkert angorauld fra kaniner, mohairuld og shetlandsuld, der er de bedste fibre fra naturen til at holde varmen.

Bambussokker - et miljømæssigt godt valg

Du har sikkert allerede hørt om de populære bambussokker og deres gode fordele. En af de mange fordele ved de lækre sokker med bambusfibre er, at de ikke bliver lige så varme som så mange andre typer af sokker gør. Det gør ligeledes, at du ikke får nær så varme fødder, som du eksempelvis ville gøre i et par almindelige bomuldsstrømper. Eftersom dine fødder bliver mindre varme, undgår du også i større grad sure tæer. Det skyldes blandt andet, at bambusfibrene kan optage op til 50% mere fugt, end bomuldsfibre kan, og dermed fjerner de fugten og varmen betydeligt mere.

Når du vælger iZ SOCKs bambussokker, vælger du ligeledes et par sokker, der er skabt udfra en miljømæssig tankegang, eftersom de er lavet af bambus og bambusfibre. Her kan vi ligeledes nævne, at de anvender de bambusplanter til produktionen, som pandaen alligevel ikke spiser.

iZ SOCK til gode og fornuftige priser

På SokkePosten.dk har du rig mulighed for at shoppe de kvalitetsrige sokker og strømper fra iZ SOCK til super fornuftige og gode priser. Du får masser af kvalitet for pengene, og så gør det gode kvalitet, at sokkerne holder i lang tid, så du ikke risikerer at skulle ud at købe nye sokker igen snart.

Husk også at holde øje med sidens gode tilbud og udsalg, og sørg ligeledes for at tjekke vores gode pakketilbud, så du kan spare lidt ekstra, hvis du alligevel ønsker lidt mere end blot et enkelt par.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp til noget eller har du spørgsmål, så står vi altid klar til at hjælpe og rådgive dig. Du kan altid skrive til os på kundeservice@sokkeposten.dk eller kontakte os telefonisk på 71 74 77 62 i tidsrummet 18.30 - 20.30.


Ofte stillede spørgsmål

Laver iZ SOCK bambussokker?
Ja - iZ SOCK laver og producerer et bredt udvalg af bambussokker, som du finder her på SokkePosten.dk.


Er der mulighed for at købe pakker med flere sokker i?
Ja - Der er rig mulighed for at finde gode pakketilbud her på siden, hvis du ønsker mere end blot et enkelt af de samme par strømper.


Er iZ SOCK et miljømæssigt godt valg?
Ja - iZ SOCKs bambussokker er et miljømæssigt godt valg. iZ SOCK sørger for at anvende de bambusplanter til produktionen, som pandaen alligevel ikke spiser.