Varme uldsstrømper - Her finder du udvalget af uldstrømper fra iZ sock

Varme uldstrømper fra iZ sock

Varme uldsokker behøver ikke være tykke, det handler om at det uld de er lavet af. Uldsokkerne fra iZ sock med angorauld er ikke tykke, men derimod meget varme uldsokker. Hemmeligheden er, at de er delvist vævet med angorauld. Angorauld er den uld, der i naturen er måske den bedste til at isolere. Sagen er den at fibrene i angorauld er hule, hvilket betyder de er fantastiske til at isolere.

Vores udvalg af uldsokker

Varme sokker med Angora uld – naturens bedste fibre til at holde varmen

Varme sokker - Vores Angora uld fra kaniner af angoratypen, er en finfibret og blød fiber, ligesom kameluld. Mohair uld, fra angorageden, er langfibret, ret grov, men blødt og glansfuldt. Shetlandsuld er fin og blød, og lambswool, eller lammeuld, er som regel blød, Det er velegnet til beklædning, idet termovirkningen, vaskbarheden og slidstyrken, eventuelt iblandet et kunststof, er eminent. Det er tilfældet med iZ socks uldsokker med angorauld. Det er varme sokker, bløde og lækre på fødderne.

Ikke kun varme sokker
Desuden kan uld opsuge særdeles megen fugt uden at virke våd, men afgive statisk elektrisk når den udtørre. Uld findes i mange kvaliteter. De nye produktions- vasketeknikker har tillige gjort det meget nemmere at få varer der er produceret til specielle aktiviteter. Uldsokkerne har med andre ord alle egenskaber man kan ønske sig når det kommer til at holde varmen om fødderne.

Virkelig skønne sokker
Der er mange fordele ved at bruge naturmaterialer, og det er skønt at uldsokkerne fra os indeholder angora uld. Det giver ikke kune varme sokker, og det skyldes at en af bedste egenskaber når det kommer til uldsokker. Kaninuld har en fantatiske evnen til at holde på varmen om fødderne. Du mærker det straks du tager sokkerne på fødderne. Du oplever den bløde, varme og behagelige uld mod huden, og så oplever man glæden ved et par ualmindelig dejlige sokker.

De er ikke for kraftige
Vores sokker med angora uld, har ydere mere den fordel at de ikke er så tykke, som fx uldsokker der er lavet af uld fra et får. Sagen er den, at materialet har en meget høj evne til at isolere, og derfor skal sokken ikke være så tyk som tilfældet er med sokker af andre fibre.

Skal du ud i kulden længe, kan være en fordel at tage en bambus strømpe inderst, og denne uldsok yderst. Det vil give dig en fantastisk kombination, da det vil betyde at du får fordelen af at kunne fjerne fugten fra fødderne ud i næste lag. Uldsokkerne med angora og bomuld holder kulden ude og suger fugten . Så skal du ud i kulden, fx stå på ski, er det klart en vinder kombination.

USA