Varme uldsokker. Hold varmen, winter is coming - iZ sock

Varme uldsokker – Winter is coming

Varme uldsokker, det er ved at være tiden til dem

varme uldsokker fra iZ sockDet er ved at være tiden igen, tiden hvor vi skal til at finde de varme uldsokker frem for ikke at komme til at fryse om fødderne.
Der er nu også noget over denne årstid, det kan være hyggeligt at sidde der indendørs med lækre varme uldsokker, og hygge med en kop kakao med skumfiduser.

Varme uldsokker, der ikke er tykke
For at strømper kan være varme, skal de ikke nødvendigvis være tykke og hjemmestrikkede der krasser om tæerne. Nu vel, det er ikke alle hjemmestrikkede uldsokker der krasser, fair nok, men det er typisk tykke sokker.

Vi har hos iZ Sock valgt at tænke lidt anderledes. Hvorfor ikke få en bare lidt tykkere sok end normal og så skal det være varm. Det var en god idé og den har vi løst med vores uldsokker. Det er ikke tykke, men de er meget varme og super behagelige at have på fødderne.

Hemmeligheden er ar vi kikkede efter nogle fibre der ville være bløde, og som kunne være rigtig gode til at isolere. Vi fandt frem til at angorauld er sagen. Nu er opgave med denne ud at den ikke er særligt stærk, så vi måtte finde en kombination med en stærk fibre. Her faldt valget på kæmmet bomuld, der er en særlig ren bomuld bestående af kortere fibre. Det gør den stærk, og sammen med ulden fik vi resultatet vi kikkede efter; En lækker blød og varm uldsok der ikke var for tyk.

Lækre uldsokker, med høj komfort
Det var en svær mission, men vi kom i mål med vores uldsok. Vi er glade for at have den med i vores sortiment. Et lille tip skal du have med på vejen. Vi kender det alle godt, det er koldt men vi får varme fødder i støvlerne. Løsningen er du tager en bambus strømpe på under vores uldsok. Bambus strømpen vil få den overskydende varme væk fra dine fødder, og uldsokken vil holde kulden ude. En super komination til det aktive der skal være ude i kulden.

Find vores uldsok her

USA