Varme uldsokker behøver ikke være tykke, det er hvad de er lavet af der er afgørende

Varme uldsokker behøver ikke være tykke

Varme uldsokker er en del af alle sokkeskuffer, og vi har os IZ Sock fundet en lækker uldsok frem, der både sikre at du ikke fryser når du er ude i naturen, eller blot vli hygge dig inden døre i strømpefødder.

Uldsokker med Angorauld

Varme uldsokkerDu finder i vores udvalg en lækker blød og varm uldsok, der indeholder 20% angora uld. Det lyder umiddelbart ikke af meget, men i kombination med 60% kæmmet bomuld får du en lækker varm, men ikke specielt tyk strømpe. Det er en myte at en uldsok skal være tyk for at være varm.

Angorauld en af verdens bedst isolerende materialer
Angorauld er bladt de letteste materialer som naturen kan byde på, grunden til den lave vægt skal findes i at fibrene er hule. Det at de er hule gør dem samtlig til et af de materialer der blandt naturen abolut bedste til at holde på varmen. Det at fibrene er hule udnytter vi til fulde i vores uldsokker, som der er overraskende gode til at holde varmen om fødderne.

Ikke tykke uldsokker, men varme stærke sokker
Blaningen af angorauld og kæmmet giver en varm sok, der ikke er tyk som andre uldsokker. Det at sokken ikke er videre tyk, betyder også at du kan have dem på i dine normale sko uden at dine sko kommer til at stramme om fødderne og dermed lukke ned for at blodet kan komme uhindret rundt i dine fødder og ud i dine tæer.

Hvis først skoene eller støvlerne strammer om foden er det slut
Det er afgørende at dine fødder har god blodcirkulation, ellers vil du komme til at fryse om fødderne uanset hvilke strømper du har på. Det er en af de afgørende årsager til at vi hos iZ Sock har valgt at udvikle en strømpe der ikke er særligt tyk, men stadig er varm og behagelig.

Find vores lækre uldsokker her

_____

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

USA