Uldstrømper behøver ikke være kraftige for at holde varmen.

Uldstrømper behøver ikke være kraftige for at holde varmen.

Uldstrømper behøver ikke være tykke for at kunne holde på varmen omkring fødderne” udtaler Jacob Blæsbjerg og fortsætter ”Det handler om hvad det er uldstrømperne er lavet af”.

Varmen uldstrømper

Varme uldsokkerVarmen uldstrømper er ikke bare varme uldstrømper. Det handler om at finde de uldstrømper der har en fornuftige opbygning i et materiale der holder fødderne varmen, men som ikke er for tykke, så resultatet blot er at fødderne ikke kan få blodet ud i tæerne fordi der ikke er plads.

Det er ikke kun uldstrømperne der skal til, det er som nævnt også plads omkring fødderne. Vi har fundet en rigtig lækker uldstrømpe med en rigtig god blanding af fibre der sikre en høj komfort, en god slidstyrke og ikke mindst en varm uldstrømpe der ikke er så meget tykkere end ”normale” strømper.

Kombinationen der giver denne strømpe er en blanding af kæmmet bomuld. Kæmmet bomuld er en bomuld der har været igennem en proces hvor lange fibre og urenheder er renset ud gennem en kæmmingsproces. Det giver en blød og stærk bomuld med høj komfort. Den anden del af uldstrømpen er casmir. Casmir er, udover at være utroligt blødt, en af naturens bedste isolatorer. Grundet til at casmir har evnen til at holde så godt på varmen er at fibrene er hule. Det giver dine fødder en mulighed for at varmen luften op som der er i fiberen. Den stillestående luft i fibrene fungere i princippet som luften i en termorude. Den holder varmen inde og kulden ude.

Kombinationen af den stærke bomuld vævet med casmir giver en skøn uldstrømpe der på en gang er varm, ikke for tyk og meget blød og komfortable mod huden.

Find vores udvalg af uldstrømper her

_____

USA