Uldsokker til efteråret - her finder du iZ Sock' bud på en god uldsok

Uldsokker til efteråret

Det er typisk nu vi ser at uldsokkerne er fyldt med huller og det er tiden at opdateret vores sokkeskuffe. Men hvad skal man købe af sokker?

Varme uldsokker til de kolde aftner

Varme uldsokkerUldsokkerne kommer frem igen, det er klart nok. Aftenerne er igen blevet kolde og det er tiden at finde uldsokkerne frem. Her vil vi gerne slå et slag for sokker med angorauld. Det er der flere årsager til, men først og fremmet er det grundet at de er mindre tykke end typisk uldsokker, og det er meget varme og behageligt på fødderne.

Angoraulds fibre er blandt de bedst til et holde på varmen
Ser vi på materialet er der ingen tvivl om at angorauld er værd at gå efter når det kommer til at holde varmen om fødderne. Årsagen skal findes i at angorauld er blandt verdens bedste til at isolere og dermed holde på varmen om fødderne.

Fibrene er hule, og det betyder ganske enkelt at de kan holde på varmen. ”Det fungere lidt som en et termovindue” forklare Jacob Blæsbjerg og fortsætter ”hulrummet giver stillestående luft der let varmes op af fødderne og det betyder at de kommer til at værne mod kulden uden fra”.

Angorauld gør det ikke alene
Det er vigtigt at man ser på den øvrige fibre der er anvendt i sokkerne. Angorauld er desværre heller ikke stærkt, og kræver at det væves ind sammen med andre materialer. I iZ Sock’ uldsokker finder du at angora er vævet ind sammen med kæmmet bomuld. Kæmmet bomuld er at betragte som noget af det fineste, blødeste og stærkeste når det kommer til bomuld. Kæmmet bomuld gennemgår, som det lyder til, en proces hvor de bliver kæmmet og dermed bliver urenheder og lange fibre fjernet. Resultatet er en stærk og blød bomuld.

Sammen med angoraulden udgør kæmmet bomuld en meget behagelig, blød og stærk kombination der holder varmen om dine fødder uden af være en tyk uldsok.

Du finder vores uldsokker her

_____

USA