Uldsokker selv pingvinerne bruger .... iZ-Sock.dk

Uldsokker selv pingvinerne bruger ….

Varme uldsokker der er godtkendt af pingvinerne

Det handler om at holde varmen om fødderne, og varme uldsokker er en god opskrift på at komme godt i gang med holde varmen om fødderne. Fryser du ikke om fødderne er det meget lettere at holde varmen.Nu skal det hele ikke være for sjov

iZ sock - Angora uldsokker 5 parDet duer ikke at fryse om fødderne, når man er ude og nyde naturen. De uldsokker som du finder hos os på iZ Sock er fremstillet med det mål for øje at de skal være varmen, men de skal ikke være alt for tykke. Årsagen til at vi har valgt at udvikle nogle uldsokker der ikke er alt for tykke ligger i det faktum at klemmer støvlerne (grundet for tykke strømper fx) så kan blodet ikke komme ud til dine tæer og så har vi balladen.

Det handler om at du kan bevæge dine tæer, også i dine støvler eller vintersko, for at sikre at du hele tiden kan få blodet rundt. Det er en forudsætning for at holde varmen.

Angorauld, en af naturen bedste isolatorer
Angorauld har den egenskab at fibrene er hule. Det betyder, at de er fantastiske til at holde på varmen da det tomme rum i fiberen fungere på sammen måde som mellemrummet i en termorude. Luft der står stille holde varmen inde og kulden ude.

Et godt tip – brug en bambus strømpe som inderstrømpe
Den inderste strømpe skal få fugten væk fra svedige fødder i støvlerne. Denne egenskab har vores bambus strømper. De har et højt indhold af Bambusfibre. Bambusfibre suger op til 50% mere fugt end bomuldsfibre. Det betyder, at du let får fugten væk fra fødderne og ud i næste lag.

Yderst en varm sok slutter de perfekt uldsokker af
iZ Sock’ uldsokker med angora uld er den perfekte yderstrømpe. Strømperne holder rigtig godt på varmen, så du ikke får kolde fødder når du står stille. Strømperne er ikke særligt tykke strømper, så der kan fint være plads i støvlerne til uldsokkerne sammen med bambus strømperne.

Find vores varme uldsokker her

USA