SPAR 10% på ALT på shoppen - iZ Sock

SPAR 10% på ALT på shoppen

DU FÅR NU AUTOMATISK 10% I RABAT

Du kan også vælge at bruge denne kode her kode: og med den spare du 10% og du bestemmer selv hvor meget du vil købe for …

Klik her og se hvordan du kan bruge din rabatkode


Vidste du det om Black Friday …

Black friday er fredag efter thanksgiving (thanksgiving er den fjerde torsdag i november), ofte betragtes dagen som begyndelsen på julehandlen. I de senere år har de fleste store amerikanske detailhandelsbutikker åbnet dørerne meget tidligt og haft tilbud for at sætte gang i feriehandlen, dagen er lignende boxing day salget i mange Commonwealth-nationer. Black friday er ikke en feriedag, men i en række amerikanske stater har delstatsansatte dagen som en fridag. Mange ikke-detailhandels-ansatte og skoler holder fri både torsdag og fredag i thanksgiving.

Dagen har siden 2005 været den travleste indkøbsdag i USA.I 2013 handlede omkring 141 mio. amerikanske forbrugere på black friday og brugte i alt 57,4 mia. amerikanske dollar.

Dagens navn stammer oprindeligt fra Philadelphia, hvor det blev brugt til at beskrive den voldsomme trafik af fodgængere og biler som opstod dagen efter thanksgiving. Brugen af navnet begyndte før 1961 i Philadelphia-området og vandt bredere indpas udenfor Philadelphia omkring 1975. Senere indførte detailhandelsbranchen en alternativ forklaring: At detailhandlerne generelt ikke tjente penge fra januar – november og black friday var en markering af det vendepunkt, hvor de begyndte at få sorte tal på bundlinjen.

USA