Strømper er ikke bare strømper. Det handler om komfort og kvalitet - iZ Sock

Strømper er ikke bare strømper

Der er stor forskel på strømper, og når vi vurdere strømper skal der være en fornuftig balance mellem komfort og holdbarheden – Jacob Blaesbjerg

Strømper er en vigtig del af vores velvære

Jacob Blaesjerg, iZ SockHar vores fødder det godt, så har vi det også godt. Sådan er det for langt de fleste mennesker, og derfor tager vi også strømper seriøst. Vi gør en stor indsat for at finde frem til den strømpe der møder komfort og kvalitet på bedste vis.

Vi har siden vi startede satset primært på bambus strømper, og der er flere årsager til.

Komforten
Ser vi på komforten, er der en klar vinder. Det er bambus der vinder mere flere længder. Første gang man tager et par bambus strømper på, så oplever man dem næste som lavet af silke. Det er meget behagelige på fødderne, og føles meget behaglige mod huden. De er tilmed lige så hudvenlige som bomuld, faktisk er forholder det sig således at bambus har en antibakteriel funktion, der er med til at sikre at man vil opleve mindre sure tæer. Den ringere bakterie vækst i strømperne er også med til at sikre at fødderne og huden har det bedre.

Holder farven længere
Bambusfibre har den egenskab at de tager lettere imod farve end bomuldsfibre, og det holder farven længere. De sorte strømper er sorte i længere tid, og de mønstrede og mange farvede strømper holder deres farver i længere tid.

Behagelig tempretatur i skoene
Sommer eller vinter, varmt eller koldt. Bambus strømperne tilpasser. Sådan kan det føles. De holder fødderne varme om vinteren, og i en behaglige temperatur om sommeren. Årsagen skal findes i at bambusfibrene er særledes gode til at suge fugt. Fugten der kommer fra fødderne på en varm dag, tager bambusfibrene godt i mod og da de er gode til at komme af med fugten igen.

Fugen forsvinder fra strømperne, grundet at varmen fra fødderne starter en fordampning. Dette medfører at fødderne afkøles. Når fugen er væk fra strømperne, er fødderne kølet af. Dette gentager sig. Når det er koldt og der ingen fugt er holder bambus fint på varmen, lige nok til at du undgår kolde fødder.

USA