Strømper til dine fødder, er afgørende for din komfort - iZ Sock

Strømper til dine fødder, er afgørende for din komfort

Strømper er ikke bare strømper – strømperne er dem der holde vores fødder friske hele dagen lang og forkerte strømper fyldt med kunststoffer giver trætte, ofte svedige fødder” udtaler Jacob Blæsbjerg.

Strømper med bambusfibre, er løsningen

Bambus strømper med striber i friske farver. 3 Pak. - iZ-Sock.dk 600 pxBambus strømper er den idealle strømpe. Det er svært at komme i tanken om nogle andre strømper der har den høj komfort, og tilmed er meget hudvenlige.

Bambus har fra naturen en række fordele om vi ellers kun ser i kunstig fremstilet fibre, og det endda kun i begrænset omfang.

Bambus, der er den hurtigst voksende græsart i verden, fra naturen en antibakteriel egenskab der giver bambusfibre en stor fordel frem for fx bomuldsfibre der ellers har været fremherskende når det kommer til tekstiler. Det betyder i alt sin enkelthed, at strømper der har et høj indhold (over 70%) af bambusfibre har en antibakteriel egenskab. Bakterierene der giver sure tæer trives ganske enkelt ikke så godt i strømperne. Det betyder ikke at du helt undgår sure tæer, men det begrænses meget, rigtig meget. Har man problemer med svamp mellem tæerne, er bambus strømper klart at fortrække, da svampen ikke kan trives i strømperne.

Stor sugeevne
Strømper med bambusfibre føles som om de regulere sig efter omgivelserne, er det varmt er de kolde, er det koldt, er det varme. Årsagen til dette ligger i bambusfibrenes evne til at optaget fugt. De er op til 50% bedre end en rigtig god bomuld kan. Dette giver en egenskab til din strømper der højner komforten meget. Sagen er den at når du har varme fødder så sveder de. Fugten suges hurtig af bambusfibrene, men bambusfibrene er også gode til at komme af med fugten. Varmen fra fødderne får fugten i strømpen til at fordampe. Det betyder to ting.

1. Varmen fjernes fra foden
2. Strømperne bliver hurtig tørre

Bløde som silke
Det er svært ikke at forelske sig i sine bambus strømper, det selv om det ”kun” er strømper. If you try the none time you never god back. Kunne man næste fristes til at sige. De er meget bløde, og meget behageligt mod huden. Det skal prøves.

Nu er det kun op dig om du tør prøve et par bambus strømper – Du finder vores udvalg her.

_____

USA