iZ Sock - Stribede strømper i bambus - strømper sendt tilbage i tiden

Stribede strømper i bambus med et retro look

Stribede strømper i bambus sendt tilbage til 70’erne

Hos iZ Sock har vi tænkt, at vi havde brug for et nyt design til vores udvalget. Derfor har vi sendt vores normale strømper tilbage i tiden. De tog tilbage til tiden, hvor den første Star Wars film kom ud, ABBA vandt det Internationale Melodi Grand Prix og John Travolta viste sine danse skills frem i Saturday Night Fever. Ja, de tog tilbage til 70’erne – en tid for forskellige stile og folk. Tilbage til os kom vores special edition strømper, som vi kalder: De stribede strømper.

striped bamboo socksStribet med et 70’er twist

Udseendet på de stribede strømper er blevet inspireret af 70’erne. 70’erne var en tid, hvor nye trends opstod. Bare tag et kig på musikken. Glam rock blev en ting med Ziggy Stardust aka David Bowie og hans hvide hud, røde hår og glamourøse kostumer. Vores special edition strømper er ikke glamourøse, som i at de ikke har glimmer i sig. Vi har i stedet taget et kig på de farver, som almindelige menneskers tøj var i. Det overrasker dig måske ikke, men vores special edition strømper er stribede med brune og orange farver og selvfølgelig er de, som vi har nævnt, lavet i bambusfibre.

70’erne med i dags fordele

De stribede strømper i bambus har måske et design fra fortiden, men de har alle fordelene fra i dag. Fordi de er lavet i bambusfibre, har de nogle fantastiske egenskaber, som du vil elske. Først og fremmest er vi nødt til at snakke om den anti-bakterielle egenskab, som de har. Denne egenskab får dine sure tæer til at forsvinde og hvem vil ikke gerne have det? En anden skøn ting ved de stribede strømper er, at de er varme ligesom almindelige bomuldsstrømper, men de har en silkelignende følelse imod huden.

Tag et kig på vores stribede strømper her

_____
>

USA