Sortering af strømper - Vi har gjort det let. Her er løsningen på opgaven.

Sortering af strømper – Vi har gjort det let

Sortering af strømper skal være hurtig klaret

Sortering af strømperDer er ingen der gider sortere strømper efter vask. Der ligger de i én stor bunke, alle sammen sorte og det er ikke let at finde to der er ens … Opgave er jo at alle i familien gerne vil have sorte strømper. Hvorfor det, jo det er dem der passer til alt og det er jo den fortrukne farve når man generelt ser på hvad det er for strømper vi går med. … Hvad er løsningen på opgaven?

Let at sortere strømper, iZ Sock farvet hæl og tå
Løsningen er tættere på end man skulle tro. Det at sætte navn på sålen af strømperne, er ikke en løsning der fungere i praksis. I en stor bunke ligger de hulter til bulder. Nej løsningen er en strømpe med farvet hæl og tå.

Nu kan det være du tænker; “Jamen så er det de jo ikke sorte“. Det har det ret i, men sagen er det at når man tager strømperne på, så er det sorte. Den farvet hæl og tå gemmer sig i skoene. Så det er ikke er muligt at se farven. Rigtig, når du strømpesokkerne ude i det fri så er synlig, men det er næppe noget problem, da men ofte beholder skoene på når man er ude, eller på arbejde.

Du finder vores sorte strømper, med farvet hæl og tå i 5 farver og i størrelserne fra 35 til 50. Så alle i familien kan få deres egen farve. Skulle der være to der har sammen størrelse fødder så er det blot at købe ind i dobbelt antal, så er det løs.

Skal have høj komfort
En ting er at det nu er lettere at finde par i strømperne. Der er mere i det, det handler også om hvordan det er at have strømperne på. Vores strømper med farvet hæl og tå, er bambus strømper. Kort kan vi opsummere fordelene ved bambus her:

– Bambusfibre indeholder antibakterielle stoffer og forhindrer dårlig lugt
– De har en god sugeevne og fantastisk luftighed / åndbar
– De der er meget velegnet til personer med allergi.
– Holder altid fødderne ved den rigtige temperatur og de er lette for huden at ånde igennem
– De har stor farve holdbarhed.
– Bambus strømper er meget bløde (føles som silke).

Vil du gerne se lidt nærmere på vores udvalg af strømper – Så se her.

USA