Sorte strømper er stadig moderne, eller?? - iZ Sock

Sorte strømper er stadig moderne, eller??

Det er sjovt at se på vores salgstal” udtaler Jacob Blæsbjerg og fortsætter ”vi sælger absolut flest sorte strømper, men kunderne finder os når de søger på andet end dem …

Sorte strømper er det stadig det man vil have?

Sorte strømperDet kunne være fristende at spørge vores kunder, og dermed dig om du vil foretrække sorte strømper eller om de gerne må have mønster, men det give os et svar der måske ikke er det retvisende.

Prøv en gang at tælle dine strømper op og se hvor mange sorte par strømper du har liggende i skuffen. Vi vil næste væde med at du finder et overtal af de sorte. Det er også ganske som det sikkert er i andre sokkeskuffer. Men men, det er ikke sikkert. Der er ved at ske et lille ryk væk fra de helt sorte strømper over mod nogle strømper der ikke er helt sorte, men med en sort grundfarve. Generelt kan vi se på vores salgstal at der er tre forskellige typer af strømper-købere.

Den helt klassiske sorte strømpe
Den er stadig den vi sælger flest af, det er en klassiker og det vil det nok være i mange år fremover. Nogle køber så kun denne sorte klassiker og undgår at skulle danne par ved vask. iZ Sock har en farvekode i bunden af strømperne der gør det lettere at finde par, om der skulle være mere end størrelse i vasken.

Den lidt vovet sorte strømpe
Der er lavet en serie af sorte strømper hvor iZ har lave en farvet hæl og tå. Farverne kan ikke ses når man har almindelig sko på fødderne. Det er en strømpe vi ser mere og mere salg af, og i virkeligheden den første identifikation af hvor det begynder at bære hen.

De stribende sorte strømper
Her ser vi mere og mere salg, og der kommer over de næste par måneder også flere designs fra iZ hvor grundfarven er sort med både mere klare farver i striberne, som klar rød, orange og rød. Der kommer også ganske snart mere afdæmpede farver som blå, violet og mørkegrøn.

Vi ser en stigning i salget af disse stribede strømper, men samlet ligger de i nærheden af 15% af det der kommer ud til kunderne uddyber Jacob Blæsbjerg.

Hvilket strømper går du efter? – De helt sorte, eller farvet hæl eller mere stibede … det er kun dig der kan svare på dette.

USA