De sorte ankelstrømper - et populært valg og farve til strømper

De sorte ankelstrømper – et populært valg og farve til strømper

De sorte ankelstrømper – et populært valg

Når vi køber strømper, hvilken farve vælger vi så? Mit gæt er at du, ligesom mig, vælger sorte ankelstrømper. Og ved iZ Sock er det ikke anderledes. Vores bedst sælgende strømper er de sorte ankelstrømper – enten lavet af kæmmet bomuld eller bambusfiber. Har du nogensinde tænkt på, hvorfor det er sådan?

Hos iZ Sock has vi to teorier og de understøtter faktisk hinanden. Den første teori er, at sorte ankelstrømper bliver anset som en strømpe, der passer til alt – uanset hvad du har på. Den anden teori er, at vi anser strømper som verdens kedeligste produkt, så hvorfor skulle vi bruge tid på at finde andre typer af strømper end de sorte strømper?

sorte ankelstrømperSom besvarelse til det spørgsmål: Vi bør kigge på strømper med forskellige designs og mønstre! Vi ved godt, at det vil udfordre din måde at tænke på, men overvej lige følgende:

Hvad vil der ske, hvis du har et sort outfit og sorte strømper på? Du vil blive opfattet som den kedelige, kolde og skræmmende, seriøse person. Og hvem vil opfattes sådan? Mit gæt er ingen! Og det er jo fuldt forståeligt!

Det sikre valg

Sorte ankelstrømper er det sikre valg. Vi ved klar over det og vi forstår godt, hvorfor alle køber dem. Hvad vi ikke forstår er, hvorfor du ikke er interesseret i at skifte de sorte ankelstrømper ud med strømper med farver og liv? Strømperne behøver ikke en gang at være helt farvet – der er designs, hvor kun en lille del af strømpen er farvet. Og selvfølgelig har iZ Sock også den slags strømper – vi kalder dem strømper med farver og det er kun hælen og tåen, der er farvet.

Sort vil altid være her

Selvom vi gerne vil have dig til at prøve andet end de sorte ankelstrømper, så er vi også realistiske omkring, at det er yndlings farven. Så selvfølgelig vil der være sorte strømper i vores udvalg.

Se vores sorte ankelstrømper her

____

USA