Sokker - the world's most boring product, men alle bruger dem

Sokker – the world’s most boring product

Sokker – et produkt der er taget for givet

Hos iZ Sock sælger vi sokker og ja, vi ved godt, at det er et lidt underligt produkt at vælge. Men ærlig talt, hvem går ikke med sokker? Har du nogensinde tænkt på dine sokker udover, når du er ved at løbe tør eller makkeren mangler efter du har vasket tøj? Sikkert ikke. Og hvorfor tror du, at det er sådan? Fordi det er “the world’s most boring product”! Et kedeligt produkt, som vi ikke kan leve uden.

bambus sokkerHar du nogensinde tænkt på, hvor mange typer af strømer der findes? I vores udvalg har vi sokker lavet af bambus fibre, Angora uld og kæmmet ud. Og sokkerne i bambus eller kæmmet bomuld kan du finde enten som normale sokker eller ankelsokker. Oveni det kommer de også i forskellige farver og farvekombinationer.

Bambus fibre

Ved at lave dem i bambus fibre, får de nogle fantastiske fordele. Først og fremmest bliver de anti-bakterielle og hvad betyder det? Det betyder, at de reducerer risikoen for sure tæer. De er også gode til at absorbere fugt. De er faktisk 50% bedre end, når de er lavet i normal bomuld. En anden fordel er, at de er gode til at holde dine fødder ved en behagelig temperatur hele dagen.bomuld sokker

Kæmmet bomuld

Bomuld er den mest brugte tekstil til denne type af produkt. Bomuld er en fin tekstil, men vi ved alle at kvaliteten kan være varierende. Det er grunden til, at vi hos iZ Sock har valgt, at lave vores i kæmmet bomuld, som er en metode, der giver en blød tekstil. Det er en smule dyrere metode end ved brugen af almindelig bomuld, men vi synes, at det er det værd. Det er fordi, vi ønsker at give vores kunder den bedste kvalitet, men stadig til en lav pris.

Se vores udvalg af sokker her

_____

USA