Kæmmet bomuldssokker - sokker der er bløde og til alle

Sokker lavet af kæmmet bomuld = kæmmet bomuldssokker

Almindelige eller kæmmet bomuldssokker

Hvad er forskellen på almindelige bomuldssokker og sokker lavet af kæmmet bomuld? De er begge lavet af bomuld. Forskellen ligger i den måde, som bomulddet er blevet vævet på. Processen med at kæmme bomulddet er en lidt dyrere proces, men den er med til at give en meget blød version af bomuld. Der er ikke andre specifikke forskelle på de to typer af sokker end det. Men hvad så med prisen? Hos iZ Sock er prisen for sokker lavet i kæmmet bomuld den samme som hos mange andre shops, der sælger normale sokker af bomuld. Det er fordi vi ønsker, at vores sokker skal være til alle.

bomuldsstrømperHvorfor bruge kæmmet bomuld?

Denne bomuld er, som det er blevet skrevet, ekstrem blød. Dette gør de kæmmet bomuldssokker meget komfortable at have på ind mod huden. Du vil ofte finde kæmmet bomuld i tøj og sengelinned, fordi folk skal have det ind mod huden. Og dets blødere stoffet er, dets bedre bliver følelsen for brugeren og huden. Du kunne faktisk sige, at kæmmet bomuldssokker er det luksirøse valg af sokker, der er lavet at bomuld.

Farve til kæmmet bomuldssokker

iZ Socks kæmmet bomuldssokker findes kun i en farve. Den klassiske farve til et kedeligt produkt som alle bruger. Har du gættet det? Vi ved ikke, om du har, en svaret er sort. Vi har valgt at holde sokken i den ene farve, for at gøre det nemmere for dig at træffe et valg. Og lad os være ærlig, sort er den foretrukne farve til sokker. Om det er fordi, det er en farve, der går med alt, ved vi ikke, men vi tror dog, at det er tilfældet her.

Uanset hvad, så er en kæmmet bomuldssok til alle, som ønsker at have en komfortable, blød sok på, der er lavet af bomuld.

Tjek vores bomuldssokker ud her

USA