Om IZ Sock

Om iZ Sock

Startede som et væddemål

Jacob Blaesbjerg, iZ SockDer er mange ting og opfindelser, der er starter op ved tilfældigheder, og iZ Sock er ikke nogen undtagelse” udtaler Jacob Blæsbjerg, CEO og grundlægger. Han fortsætter: “Strømper til hverdagsbrug er ikke noget man taler om; det er blot nogle, der skal være i skuffen“.

Startede i 2014, som et væddemål
Det er en lidt sjovt historie bag om iZ Sock; det startede med et væddemål. Det gik på, om det ville være muligt at lave et sokkemærke, der kun kunne købes online. Strømperne skulle være til en pris, hvor alle ville kunne være med. Samtidig skulle de have en kvalitet, der ligger i luksus enden, når det kommer til strømper.

Jeg tabte væddemålet, da jeg for 100 EUR skulle skabe 1.000 ordre inkl. udvikling af websites, strømper og alt hvad der høre sig til et brand – De 1.000 ordre skulle klares på 12 måneder, der gik 19 måneder før ordre nr. 1.000 kom

God kvalitet, fremstillet med hensyn til brugeren
iZ Sock er fremstillet af garn og tråde til tekstilerne, der alle har et Oeko-Tex certifikat (se mere her). Vi sigter på, at skabe en balance mellem høj komfort og en stærk strømper, men til et pris der til at at betale.

Det betyder, at vi ikke hos iZ Sock har valgt at tage en lavere pris end vi måske burde set i forhold til kvaliteten, men vi vil ikke afvige fra vores vision” udtaler Jacob Blæsbjerg, CEO og grundlægger.

Designed in Denmark

iZ Sock er en dansk strømpevirksomhed med base i Kolding, Danmark.
I sammenhæng med visionen om at være forbrugernes foretrukne strømpemærke, kendetegnes iZ Socks strømpe på dens kvalitet og fornuft, samt komfort og holdbarhed.

Ved at vælge iZ Sock, vælges en strømpe med en miljøvenlig tankegang i form af bambus. Mange af iZ Socks strømper er nemlig lavet af bambusfibre. Det skal siges, at det er de bambusplanter som pandaen ikke spiser, der anvendes i produktionen.

iZ Socks sokker er udover at være dansk designet, også produceret i EU.

USA