Hyggesokker hos iZ Sock - Der er intet som hyggesokker

Hyggesokker hos iZ Sock

Der er intet som et par gode hyggesokker og en kop varm kakao i sofaen. Det ved vi godt hos iZ Sock, derfor har vi også fundet de bedste hyggesokker vi har i vores kollektion fundet de bedste hyggesokker frem som vi har, vores uldsokker med angorauld.

De lækre hyggesokker med angora.

Hyggesokker iZ sock - Angora udsokkerHvis du skal tøffe rundt indenfor, have en rigtig hyggedag vil et at vores bud være vores uldsokker med angora. De er som du forventer at et par hyggesokker skal være. De er bløde og ikke mindst skønne mod huden grundet deres unikke kombination af angorauld og kæmmet bomuld.

Angoraulden giver en dejlig varm hyggesok
Angorauld er en af naturens bedste uldtyper til at holde varmen, dertil kommer at det er en meget blød og yderst behagelig mod huden. Grunden til at uldtypen er en af varmeste du kan finde fra naturen, er at fibrene i ulden er hule. Dette hulrum fungere ganske som en termorude gør det. Luften der er fanget inde i fiberen, sikre at varmen holdes inden for og kunden uden for.

Find hyggesokkerne her

I kombination med kæmmet bomuld, giver en unik hyggesok
Kæmmet bomuld er utroligt lækkert, og meget blødt. Årsagen til at denne bomuldstype er meget blød ligger i den forarbejdningen den har været igennem. I det at bomulden bliver kæmmet trækkes de lange fibre og urenheder ud af bomulden og efterlader kun den rene bløde bomuld.

Hyggesokker kan også være med frotté indvenlig
Strømperne bliver også brugt som strømper til hårdt arbejde. Sagen er den at disse strømper ikke er som nogle frotté strømper som du måske kender. De er ikke som andre frotté strømper som der er vævet med særlige løkke-vævning udvendig, men det er de indvendig i strømpen. Resultatet er en strømpe der er stærk, med den forstærket slå og hæl givet det en strømpe som der holder noget længere end en tradition frotté strømpe.

Find uldsokkerne her

_____

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

USA