Herrestrømper nøje udvagt til mænd af iZ Sock. iZ-sock.dk

Herrestrømper, udvalgt af iZ Sock

Herrestrømper, strømper til mænd

Hvis der noget mænd ikke gider så er det at shoppe, så derfor har vi gjort det let for manden der mangler strømper” udtaler Jacob Blaesbjerg, CEO iZ Sock og fortsætter “Her på siden er samlet de strømper som manden har brug for, 3 klik og strømperne er på vej med posten“.

Udvalg af herrestrømper

Herrestrømper

Mænd shopper ikke
Årsagen til at vi har lavet en siden med 3 valg er at det er de herrestrømper vi klart sælger flest af, og da det er et faktum at mænd ikke shopper, er har vo gjort det lettere at finde de herrestrømper man søger efter. Vi har lavet en undersøgelse blandt vores mandlige kunder og resultatet er slående. Der er kun meget få der går op i deres strømper. Vi har ofte hørt at “herrestrømper” ikke er noget vi går op i, de ligger blot i vores skuffe og når der ikke er flere køber vi nye.

Ikke det store involverting i herrestrømper
Det er ikke overraskende for os hos iZ Sock, at strømper ikke er et høj intresseområde. Faktisk har vi verdens kedeligste produkt, men vi gør hvad vi kan for at gøre det lettere for vores kunder at finde de strømper som de har brug for. Når det kommer til strømper til mænd, handler det i den grad om at gøre det let for køberen at finde de strømper som de skal bruge.

Men uden herrestrømper går det ikke
Nu er det konstateret at man ikke kan gå rundt med bare fødder i sine sko. Slet ikke når man er på arbejde. Så der er et behov for strømper, også selv om man ikke vil tale om dem. Men når alt kommer til alt, så skal fødderne have det godt i skoene. Vi fortrækker hos iZ Sock herrestrømper af bambus, og uden at komme nærmere ind på de mange fordele så er det kort opsummeret her:

– Bambus strømperne indeholder antibakterielle stoffer og forhindrer dårlig lugt
– De har en god sugeevne og fantastisk luftighed / åndbar
– De der er meget velegnet til personer med allergi.
– Strømperne holder altid fødderne ved den rigtige temperatur og de er lette for huden at ånde igennem
– De har stor farve holdbarhed.
– Bambus strømper er meget bløde strømper (føles som silke).

USA