Farvede og stribede strømper fra iZ Sock - Se mere om strømperne her

Farvede og stribede strømper

Hvorfor skal strømper ikke have striber og farver. Hvorfor skal strømperne altid være sorte?

Vores udvalg i klassiske farvede strømper

colors used by iZ sockHos iZ Sock finder du flest strømper med farver i vores serie med de lækre og komfortable lækre bambus strømper. Vi har udviklet en serie bestående af klassiske farver.

Du finder den flotte og klassiske navy blue bambus strrømpe
Der er noget royalt over den mørke blå farve som du finder i vores navy blue strømper. Farver er en mørk klassisk blå, der giver en flot strømpe. Vi anbefaler særligt denne farver, hvis du går i mørke blå jeans eller klassiske sorte bukser. Det giver en flot, stilfuld overgang til dit fodtøj og udstråler klasse og selvsikkerhed.

Light Grey – Frisk og på en gang diskret farve
Den flotte klare farve her en lidt glans, som der kommer fra anvendelsen af bambusfiberen i tekstilen. Farven på denne strømpe, lader intet ønskeligt være tilbage. Den er klar og flot og giver en flot strømper der giver et mørkt sæt tøj en frisk pust.

Hvide strømper
Du finder også en helt hvid bambus strømpe i vores udvalg. Det er en lækker strømpe er flot hvid, en helt hvid farve uden nogen form for knæk. Men kunne fristes til at sige at den er hvid som sne. Du finder den hvide farver i både vores klassiske strømper og i vores ankelstrømpe.

Special edition farvede bambus strømper
Der er løbende en række af nye designs der dukker op i vores kollektion. Vi går her efter det utraditionelle look. Du finder ofte farvesammensætninger du ikke finder andre steder. Vores special edition strømper kan være udbudt i mindre omfang og i kortere perioder, så hvis der er et design du holder af så skal du slå til.

Du finder vores farvede strømper her

_____

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

USA