Historien omkring de sorte sokker, der mistede deres venner

De ensomme sorte sokker

De ensommen sorte sokker, der mangler deres partner

Der var engang et par sorte sokker og deres partner, de søde sokker. De oplevede alt sammen. De tog på ture sammen imens deres ejere havde dem på, blev vasket sammen i vaskemaskinen og hængt sammen, når de skulle tørre efter en dejlig vaskning.

sorte sokkerDen dag, hvor de søde sokker forsvandt

De sorte sokker og de søde sokker har kendt hinanden, lige siden de blev produceret på fabrikken et sted i Europa. En dag, der lignede alle andre dage, skulle de to par strømper vaskes i vaskemaskinen. Da de sorte sokker blev hængt op til tørre, ventede de på de søde sokker, der som regel blev hængt op efter dem. Men denne dag var der noget glat. De søde sokker blev ikke hængt op ved siden af dem. De sorte sokker kiggede længe efter de søde sokker på tørrestativet, men de var ikke at finde. De søde sokker var forsvundet. Hvad var der dog sket?

Glemt og i stykker

Da vaskemaskinen var blevet tømt, var de søde sokker ikke kommet med ud sammen med resten af vasketøjet. De søde sokker havde først været bekymret for, at de var blevet glemt og ikke ville blive fundet i vaskemaskinen. Heldigvis, havde deres ejer opdaget, at de manglede og var kommet tilbage for at kigge efter dem i vaskemaskinen. Hvad de søde sokker ikke havde opdaget var, at den ene af dem var gået i stykker, da vaskemaskinen havde centrifugeret dem. I forbindelse med centrifugeringen var der blevet revet hul i en af dem. Da ejeren så hullet, blev de søde sokker smidt i skraldespanden i stedet for at blive hængt til tørre. De søde sokker blev senere sendt på lossepladsen og brændt.

De sorte sokker fandt aldrig ud af, hvad der var sket med deres venner, de søde sokker, men savnede dem hver eneste dag. De sorte sokker blev aldrig de samme igen og de blev derfor kendt som de ensomme sorte sokker blandt de andre stykker tøj. Slut…

Tjek vores sorte sokker ud her

USA