Derfor skal du bruge bambus strømper - iZ Sock

Derfor skal du bruge bambus strømper

Bambus strømper er det bedste for dine fødder

bambus strømper - farvet hæl og tå - blåBambus og strømper er måske ikke lige det første man tænker hænger sammen, men det passer rigtig godt sammen. Det er der flere årsager til, men inden vi kommer så langt vil jeg her nævne det vigtigste fordel.

Komforten er er fantastisk når du først får bambus strømper på fødderne vil du ikke bruge andet.

De fordele som jeg her vil nævne peger naturligvis tilbage på komforten. De er alle sammen med til at gøre det til en helt anden oplevelse at have strømper på med bambusfibre i forhold til strømper der fx er produceret af bomuld.

Bløde som silke
Bambus er i modstætning til det som man måske skulle tro, et fibre der er meget blødt. Det føles som silke på fødderne og det er meget bløde. Overfaldet kan ligne silke og første gang man ser det tror man givet at det er silke.

Antibakterielle
Bambus strømper giver mindre sure tæer. Det kommer sig af at bambusfibren i sig selv er antibakteriel. Det kommer fra naturen selv og der er som sådan ikke noget særligt i dette faktum. Det er dog en fordel, særligt hvis du bruger lukkede sko.

Holder fødderne i et behagelig temperatur
Strømper med højt indhold af bambusfibre, har en egenskabt som du bliver meget glad for. Sagen er det at bambus kan suge op til 50% mere fugt end bomuld. Det betyder, at varme fødder kommer lettere fra fødderne ud i strømperne. Fugten bære varmen videre ud strømperne, og når fugten forlader strømperne igen, så vil det være med til at køle fødderne ned.

Holder farveren længere
Bambus tager rigtig godt imod farve. Det betyder at strømper der er lavet med bambusfibre holder farven længere. Der er ikke noget mere kedeligt end strømper der ikke har klare farver, også selv om det er en klassisk sort strømpe der er tale om.

Der er flere grunde, men den vigtigste grund er komforten. Se vores udvalg af bambus strømper her …

USA