Billige strømper - iZ Sock er ikke dyre. iZ Sock Socks in balance

Billige strømper – iZ Sock er ikke dyre

Billige strømper af god kvalitet

Billige strømper
Vi ønsker at kunne tilbyde billige strømper til vores kunder, men det skal være af en god kvalitet” udtaler Jacob Blaesbjerg, og fortsætter “Det handler om at vores kunder får den rigtig kvalitet, strømper betyder noget for alles velbefindende“.

Billige strømper, behøver ikke være i en dårlig kvalitet
Vi har hos iZ Sock valgt at ligge vores priser lavt i forhold til resten af markedet. “De mærker som vi sammenligner os med koster væsentligt mere”, uddyber Jacob Blaesbjerg. iZ Sock har igennem en længere periode arbejdet målbevist på at skabe et mærke der kan tilbyde strømper af en høj kvalitet, uden at prisen skulle være høj, og der med skabe et brand båret af billige strømper i høj kvalitet.

Det er lykkes gennem en bevist strategi om salget på nettet
iZ Sock har arbejdet ud fra et princip om at gøre afstanden mellem forbrugerne og produktionen så lille som det er muligt. Det er lykkes gennem et bevist valg af salg gennem online mediet. “Vi skal ikke bruge penge på at udvikle displays og instore marketing og dermed kan vi levere strømperne billigere” fortæller Jacob Blaesbjerg.

Billige strømper i høj kvalitet til hele verden
iZ Sock har en stor distribution gennem onlinemediet, og vi bygger forretningsmodellen på den digitale distribution. Det har åbnet en mulighed for at komme langt omkring og i dag finder du iZ Sock, i USA, UK, De Forenede Emirater, Sverige, Danmark og Frankring. Mange flere markeder er ved at åbne op, og det er kun et sprøgsmål om tid før iZ Sock kan findes i Tyskland og Spanien.

Billige bambus strømper er vores største succes
Det er ikke til at skjule, så vi kan lige så godt melde rent ud” udtaler Jacob Blaesbjerg og forstætter “Det er klart at det er vores sorte bambus strømper som vi sælger med faste tilbud på 5 og 10 par der sælger mest“.

Se hele vores udvalg af sorte billige strømper her

USA