Bambus strømper er strømper til sommervejr . iZ Sock

Bambus strømper er strømper til sommervejr

Bambus strømper er strømperne til de varme dage

Bambus strømper er de strømper du skal have på fødderne, også når det bliver varmt ude og sommeren banker på. Det er et faktum at dine sneakers ikke har godt af bare tæer, og det er bestemt et råd der værd at følge. Men hvilken strømpe skal du have på fødderne? Det er naturligvis op til dig, om du vil have en kort ankelstrømpe på, der kun lige kan ses i skoen – eller om det er til den normale strømpe du vælger at tage på fødderne. Uanset hvad du vælger, vil vi gerne anbefale at du prøver at tage en bambus strømpe på fødderne.

Hvorfor bambus strømper
bambusstrømper Det er i fibren du vil lære fordelene at kende. Når det kommer til strømper, handler det i meget høj grad om hvad det er for en fiber de er lavet af. Det er ikke lige meget om det er en bomuldsfibre eller en bambusfibre de er lavet af. Vi har hos iZ Sock for længe siden se fordelene ved bambusfibren i tekstiler. Her er nogle af de vigtigste listet op:

De er meget komfortable
Det er afgørende at strømperne er komfortable, det er trods alt det det handler om i sidste ende. Første gang man tager et par bambusstrømper på, er der mange der tænker “Det er ikke bambusfibre, det må være silke”. Bambusfibre er et meget blødt materiale, dertil med er hudvenligt.

De kan optaget store mængder af fugt
Det er lige så afgørende at stømperne du har på om sommeren kan klare den fugt der opstår i dine sneakers eller sko. Det handler om at få fugten væk fra fødderne hurtig, så dine fødder kan blive kølet af. Her er det vigtig at dine strømper er en medspiller, og det er bambus i det grad. Bambusfibren kan optage op til 50% mere fugt end bomuld kan gøre det. Det betyder, at du vil opgave relativt tørre fødder, selv i meget hæj varme og ikke mindst at du vil opleve at dine fødder ikke brander i skoene.

Antibakterielle
Let’s face it. Bare tæer i sneakers i høj varmen er en ikke cocktail der giver den bedste aroma. Hvis du tager et par bambus strømper på fødderne vil du gøre livet svært for de bakterier der får dine fødder til at lugte. Bambus har fra naturen en antibakteriel effekt, og den er den medspiller når du påfører dig strømper med et højt indhold af bambusfibre.

Du finder vores udvalg af bambus strømper her – Rigtig god sommer til dig og dine fødder

_____

USA