Bambus strømper, stor udvalg fra iZ sock - Iz Sock
Bambus strømper - iZ sock - Bamboo - normal Black

Bambus strømper fra iZ Sock

iZ Sock bambus strømper indeholder alle et højt niveau af bambusfibre. Det høje indhold af bambus sikre, at bambus strømperne fra iZ Sock alle har de gode egenskaber fra bambusfibren.

Find den klassiske sorte her   

Vores udvalg af bambus strømper

Bambus strømpernes fordele

Strømper i udvalg

Det er således at bambusfibre har en antibakteriel egenskab, der hindre bakterier i at formere sig. Dette er en egenskab der holder i bambus, vask efter vask. Når du ser på en bambus strømpe, kan den godt have en lidt mere blank overfalde end bomuldsstrømper. Det skyldes bambusfibrene. Det er svært at finde noget, der ikke fremstår som en fordel når det kommer til tekstiler med bambusfibre. Det er blot at sige, har du ikke prøvet sådanne strømper før, så er det bare at komme i gange!

Du kan med sindsro påføre dig bambus
Fibrene til bambus strømper udvindes naturligvis af bambus, og det gør dem faktisk mere miljørigtige end mange alternativer. Årsagen findes i at bambus er blandt de hurtigste voksende planter i verden, og de vokser uden brug af pesticider. Så du kan med sindsro bruge dine bambus strømper. Er du i tvivl om forskellen på sokker og strømper så klik her.

Høj komfort
Strømperne fra iZ Sock med bambus er bløde, og føles som silke mod huden. Bambusfibrene er bløde og giver en høj komfort, og er meget behagelige at have på.

Fødderne er altid i en behagelig temperatur
En af de største fordele, der ligger ved at anvende Bambusfibre i strømper er at de har en høj even til at suge fugt. De kan optage op til 50% mere fugt end bomuldsfibre kan. Det resultere i, at strømperne holder fødderne i en behagelig temperatur, særligt når dine fødder befinder sig i lukkede sko, hvor de ikke får så meget luft.

Antibakterialle
Bambusfibren har fra naturen en antibakteriel egenskab, der følger fiberen med i strømperne. Bambus indeholder et stof, der fungere bakteriehæmmende og er med til at hindre bakterier i at formere sig og vokse. Den er denne bakterievækst, der kendetegner “sure tæer”. Det kendes ved en lidt oste-agtig lugt. Det der kan lugtes er bakterierne, der har omdannet fodsved til smørsyre.

Holder farven længere
Bambusfiberen har en anden egenskab, som du vil drage nytte af. Fiberen holder længere på farveren end bomuldsfibre gør. Det betyder at dine sorte strømper holder sig sorte længere.
Læs mere om bambusfiberen her

USA