Bambus strømper til damer - Intet føles bedre om fødderne end bambus - iZ Sock

Bambus strømper til damer – Intet føles bedre om fødderne end bambus

Bambus strømper til damer

Bambus strømper til damer, det hele handler om komfort. Vores fødder skal have det godt.

Bambus strømper til damer Har vores fødder det godt, så har vi det godt. Det kunne næste have været et citat fra en kendt kvinde, men det er må stå alene. Vi ved ikke hvem der har sagt det først, men sådan er det. Det er derfor vi siger “iZ Sock – Socks in balance”. Det er noget vi arbejder med hele tiden.

Vi vil ikke gå på kompromis
Det er afgørende for os at vores strømper, levere den bedste oplevelse til vores kunder. Det er grunden til at vi har valgt at arbejde med bambusfibren til vores strømper. Jo, det finder helt klassiske bomuldsstrømper i vores sortiment. Men det er mere af tradition end af lyst. Bambus ER fremtiden når det kommer til tekstiler der skal være tæt på kroppen og vores hud.

Mange fordele ved bambusfibre
Det er mange fordele ved bambusfibre, det gør dem perfekte til at være bambus strømper til damer. Den er meget meget blødt og utrolige behagelig at have på, men en anden fordel er også at det er antibakterielle. Det er de fra naturen side, og det betyder ganske enkelt at bakterierne ikke trives så godt i tekstiler der har et høj indhold af bambusfibre.

Vi kan godt lide at sorte strømper bliver ved med at være sorte, og farvede, farvede
Bambusfibre har en stor fordel, når det kommer til at holde sig pæne længere end andre strømper. De har stor farve holdbarhed. De holder med andre bedre på farverne end fx. bomuld gør det. Skønt, der er ikke noget mere “træls” end lækre strømper, der har mistet deres farve.

Vores udvalg med farver og mønstre

Andre fordel ved bambus er:
– De har en god sugeevne og fantastisk luftighed / åndbar
– De der er meget velegnet til personer med allergi.
– Holder altid fødderne ved den rigtige temperatur og de er lette for huden at ånde igennem
– Bambus strømper er meget bløde (føles som silke).

USA