Bambus strømper med striber, en ny serie er klar - iZ Sock

Bambus strømper med striber, en ny serie er klar

Nye designs på bambus strømperne os

Bambus strømper med striber i friske farver. 3 Pak. - iZ-Sock.dk 600 pxDet er altid spændende når et modemærke kommer med en nye designs, og det er det der sket fra iZ Sock i disse dage. Der er kommet en række af stribede bambus strømper i friske farver, og i den vanelige høj komfortable kvalitet.

Stribet bambus strømper, er ikke bare stribet bambus strømper
Når du skal købe bambus strømper, skal du kikke efter indholdet af bambusfibre. Du skal gerne vælge strømper der har et højt indhold af bambusfibre. Jo højre indhold af fiber jo bedre strømper. iZ Sock kommer med et indhold på 80% der meget højt. Det giver en lækker strømpe, der giver dig alle fordele ved bambus.

Fordelene er mange ved bambus strømper
Den nye serie fra os er ingen undtagelse, når det kommer til at et højt indhold af bambusfibre.

Det høje indhold giver dig følgende fordele:

Høj komfort
Har du ikke haft bambus strømper på før, vil du ikke skifte igen når først når du har prøvet bambus strømper. De er bløde som silke og meget hudvenlige.

Behagelige når det kold og kolde når det er varmt
Bambusfibren kan opsuge op til 50% mere fugt end bomuld. Det betyder, at når det er varmt trækkes fugten hurtig ud i strømperne og væk fra fødderne. Sammen med fugten kommer varmen væk fra fødderne, og du vil opleve at bambus strømperne er gode til at regulere varmen omkring dine fødder. Det er ganske enkelt skønt på varm dag, hvor du skal have sko på. Eller hvis du går med sneakers en sommerdag, så er det en skøn fornemmelse med bambus strømper om fødderne.

Antibakterielle
Bambusfibren er fra naturen antibakteriel, og det er giver tekstiler der har et høj indhold af bambusfibre en antibakteriel egenskab. Det giver helt enkelt mindre sure tæer, da bakterierne ikke trives. Det er netop bakterierne der giver den sure lidt osteagtige lugt.

_____

USA