Bambus strømper, føddernes bedste ven - iZ Sock

Bambus strømper, føddernes bedste ven

Der er ikke mange der tænker over hvor stor en indflydelse strømper har på ens velbefindende
Jacob Blaesbjerg, founder iZ Sock

Bambus strømper er lig med høj komfort

bambus strømper - farvet hæl og tå - blåDer er ikke mange der tænker over deres strømper. Strømper er måske noget af det som der generelt interessere mindst når det kommer til beklædning. Men faktum er at fryser man fødderne, eller har varme fødder er ens velbefindende påvirket i en negativ retning.

Derfor giver det faktisk mening at sikre at de strømper men tager på fødderne har nogle egenskaber der med til at sikre at ens fødder har det godt. Ikke for varmt eller for koldt.

Bambus strømper har fantastiske egenskaber
Der er mange egenskaber der stemmer for at man bør taget bambus strømper på fødderne om morgenen. Her kommer vi kort omkring de vigtigste:

Bambus er antibakterielle og har en lidt mere blank overflade
Det er således at bambusfibre har en antibakteriel egenskab, der hindre bakterier i at formere sig. Det er en egenskab der holder i bambus vask efter vask. Når du ser på en bambus strømper kan den godt have en lidt mere blank overfalde end bomuldsstrømper, det skyldes bambusfibrene. det er svært at finde noget som der ikke fremstår som en fordel når det kommer til tekstiler med bambusfibre. Det er blot at sige, har du ikke prøve sådanne strømper før, så er det bare at komme i gange.

De er varmen og kolde, …
Lyder lidt som om jeg har drukket for meget latte, når jeg skriver sådan. Men det er et faktum at bambus strømper har en egenskab der faktisk for dette til at ske. Sagen er det at bambusfibre er rigtig gode til at opsuge fugt, men også god til at slippe fugten igen.

Det betyder, at når dine fødder er varme og sveder så tager strømpen fugten til sig. Varmen fra dine fødder får fugten til at fordampe fra strømpen. Det giver en kølende effekt. Strømperne bliver hurtig tørre, med den medfølgende kølende effekt.

De er dejligt varme og behagligt i øvrigt og tilpasse sig dine fødders temperatur. Det skal nok opleves.

Du finder vores udvalg her

USA