Bambus strømper, den perfekte julegave - Find dem hos iZ Sock

Bambus strømper, den perfekte julegave

Bambus strømper er en lækker gave at give

bambus strømperJa, strømper kan virke som en kedelig gave af få til jul, men så de man opdager at det er bambus strømper og så kommer smilet frem dag efter dag.

Der er intet som bambus strømper
Nu tænker du med rettet, denne her blog er lavet for at få dig til at købe dine strømper hos iZ Sock. Ja, det er jo så rigtig som det er set af dig. Det kan vi ikke lægge skjul på, men vi vli heller ikke her forsøge at ligge skjul på hvor lækkert det er at få bambus på fødderne.

Derfor er bambus lækkert i tekstiler
Traditionerne er svære at ændre. Heldigvis, det er jo også derfor vi giver julegaver <:-) Well - i mange år, faktisk helt tilbage til det gamle Ægypten har mennesker brugt bomuld til at lave beklædning af. Det er et faktum. Bambusfibren som tekstil er i den sammenhæng et nyt skud på stammen. Når du først har prøvet et par bambus strømper vil du sikkert ikke skifte tilbage til bomuld igen. Her er kort om de fordele der ved bambus: – Bambusfibre indeholder antibakterielle stoffer og forhindrer dårlig lugt – De har en god sugeevne og fantastisk luftighed / åndbar – De der er meget velegnet til personer med allergi. – Holder altid fødderne ved den rigtige temperatur og de er lette for huden at ånde igennem – De har stor farve holdbarhed. – Bambus tekstiler er meget bløde (føles som silke). En super gave
Strømper er måske verdens kedeligste gave, men bambus vil være en gave der vil glæde hver eneste dag i meget lang tid efter jul.

Der findes mange farver, så du behøver ikke vælge sorte. Du finder dem i alle størrelser fra 35 til 50, så der til alle størrelser fødder (Næste da)
Find vores udvalg af bambus strømper her

USA