The world's most boring product - bambus sokker til verdenen

Bambus sokker til verdenen

Hvorfor er det bambus sokker til verdenen?

Da iZ Sock startede, havde vi kun øje for det danske marked, men i dag går vi efter noget lidt større – verdenen. Og vi går efter verdenen med vores bambus sokker. Selvfølgelig er vi klar over, at sokker er noget, som vi alle har og har brug for, men som vi ikke rigtig går op i. Det ser vi kun som en udfordring, vi skal bekæmpe og selvfølgelig vinde. Og hvordan tænker vi så at gøre det? Altså, først og fremmest ved at acceptere the faktum – at det er en del af “the world’s most boring products”.

bamboo sockHvorfor er bambus sokkerne det “the world’s most boring product”?

Hvis det ikke er åbenlyst, skal vi fortælle dig det her. En sok lavet af enten bambus eller bomuld er noget, som vi har på og skal have i vores skuffe, men ellers tænker vi ikke rigtig over det. Dette giver mening, men det er også en smule trist, da vi kan bruge sokker til mange ting – den vigtigste efter vores mening er til at pifte vores tøj op med.

Svaret på spørgsmålet…

Svaret til spørgsmålet som denne blog startede med – hvorfor er det bambus sokker til verdenen? Det er faktisk ganske simpelt. De er bambus sokkerne til verdenen, fordi vi er en virksomhed, der findes rundt i verdenen. Selvfølgelig er det også bambus sokker til verdenen, fordi de er lavet af bambus fibre fra Kina, produceret i EU og fordi hovedkontoret ligger i Danmark.

Derudover har vores bambus sokker også nogle meget gode fordele, som verdenen kan finde brugbar. Vores bambus sokker er anti-bakterielle. Det betyder, at du ikke skal kæmpe med sure tæer. De er også meget komfortable på grund af den silkelignende tekstur, som de har.

Check vores udvalg med forskellige bambus sokker her

USA