Bambus ankelstrømper - strømper til summervejret

Bambus ankelstrømper til det varme vejr

Varmt vejr er bambus ankelstrømper vejr

Hvis du skal ud i det varme vejr og har en kjole, shorts eller nederdel på, men også ønsker at have et par sneakers på, bliver det måske lidt varmt for dig og dine fødder. Vores løsning til det problem er, at du skal have bambus ankelstrømper på i sneakersne. Og vi mener virkelig, at det skal være ankelstrømper lavet af bambusfibre og ikke i bomuld. Og hvorfor så det, spørger du? Det vil vi forklare senere i bloggen og du vil elske begrundelserne, som vi giver.

ankelstrømperEn komfortable sommer med ankelstrømper lavet i bambus

Vi ved, hvor ubehageligt det kan være om sommeren, når solen brænder fra himlen og du har et par lukkede sko på. Fødderne er varme og svedige og du kan ikke vente med at få dem af, så dine fødder kan komme til at ånde igen. Som nævnt før, har du måske et sommer-outfit på med et par sneakers. Hvorfor vil du egentlig have det om sommeren? Hvis du er ude og opleve en by eller et landskab, skal du have et par gode sko på, som du kan gå rundt i i lang tid, fordi du ikke ved, hvornår du er  tilbage fra dine oplevelser. De varme og svedige fødder vil forsvinde med et par bambus ankelstrømper fra iZ Sock. Eller i det mindste gøre det mere udholdeligt for dig pga. bambusfibrene.

Bambusfibre ankelstrømpers egenskaber

Bambusfibre gør ankelstrømperne åndbare. Det er fordi, strømperne kan lede varmen væk fra fødderne. Det reducerer også temperaturen inde i sneakersne og strømperne. Med svedige strømper kommer der ofte også sure tæer, men bambusfibrene bekæmper dette. Bambusfibre er anti-bakterielle og dette resulterer i en reduceret produktion af smørsyre, som er skyld i den dårlige lugt, der giver sure tæer.

Tjek vores ankelstrømper ud her

_____

USA