Ankelstrømper - Ankelstrømper i bambusfibre. Det ideelle ankelstrømpe

Ankelstrømper i bambusfibre

Bambus ankelstrømper er det ypperste når det kommer til at få et par ankelstrømper i skoene. Bambusstrømper har mange gode egenskaber der gør dem til de ideelle sommerstrømper. Bambusfibre kan optage 50% mere fugt end bomuldsfibre, og de har tilmed antibakterielle egenskaber, der sikre at du ikke så let få sure tæer i dine sko. Ankelstrømper i bambus er den perfekte sommerstrømper.

Ankelstrømperne finder også vej til sportens verden, og vi har mange kunder der bruger dem når cykleskoene skal på. Ankelstrømperne fra iZ Sock har et højt indhold af bambusfibre, og deres egenskaber er efterspurte til varme fødder. De har en god evne til at få varmen væk fra fødderne og er meget behagelige at have på fødderne.

Ankelstrømper med bambusfibre er det perfekte ankelstrømpe

Derfor har vi hos iZ Sock valgt at få ankelstrømper med bambusfibre. Der er flere grunde til at vi hos iZ Sock har valgt at får vores ankelstrømper produceret med et så højt indhold af bambusfibre. Her er de vigtigste grunde nævnt.

Kan optage meget fugt
Bambusfibre kan optage op til 50% mere fugt end bomuldsfibre, hvilket er en af de afgørende fordele når det kommer til at finde den perfekte strømpe til sport. Det at ankelstrømperne kan optage fugt, betyder at fugten kommer væk fra fødderne, og ud i strømpen. Det betyder, at ankelstrømpen kommer fungere kølende for fødderne – hvilket er det man kikker efter når det kommer til at finde den perfekte sportsstrømpe.

Når fugten fordamper fra ankelstrømpen kræver det energi, og den energi findes ved at tage varmen fra fødderne. Fugten kommer let videre fra bambus strømperne, og dermed sikres en behageligt afkøling af fødderne. Hvilket gør ankelsokken til den perfekte sommer og sportsstrømpe.

Antibakteriel
Det er måske ikke det man forventer, men bambus er verdens hurtigst voksende plante, og ikke nok med det, så er det en plante der kan drives frem uden brug af pesticider eller andre former for vækstfremmende gødninger eller lign. Det giver os endnu en god grund til at se vende vores blik mod bambus strømper til vores fødder.

Bambussokker og bambusstrømper med et højt indhold af bambusfibre, har en antibakteriel egenskab, som man kan drage nytte af hvis man generelt har meget varme fødder og gerne vil undgå sure tæer. Det der gør man for sure tæer er bakterie vækst, der trives ganske godt imellem varme, indelukkede tæer. Det kendes ved en lidt oste-agtig lugt. Det der kan luges er bakterierne der har omdannet fodsved til smørsyre.

Fodsvenden kommer naturligvis ud i sokker og strømper i et par sko, hvor temperaturen er god og fugten er høj. Det er det der vil få bakterierne til at skabe sure sokker. Bakterierne trives godt i bomuldssokker, hvorimod bambussokker har egenskaber der nedsætter denne mulighed for bakterierne at boltre sig, da de holder dine fødder mindre varme og flytter fugten væk fra fødderne.

Bambussokker er altså gode til lede varmen og fugt væk fra fødderne. Sokker og strømper med bambusfibre holder ikke på fugten, men fordeler det ud i næste lag, som her er sko. Soklet eller ankelstrømpe - se svaret her

USA