Ankelstrømper til cykelskoene bør være lavet af bambus - iZ Sock

Ankelstrømper til cykelskoene bør være lavet af bambus

Ankelstrømper til cykelsport

cykelstrømper - ankelstrømper med bambusDet er ikke til at tage fejl af, strømperne skal have en høj komfort, de skal have perfekte egenskaber hvis de skal have plads i dine cykelsko.

Komforten er afgørende
Det er afgørende at fødderne har det godt, når man skal køre sin træning, et motionsløb eller et licensløb på sin racercykel. Har fødderne det ikke godt kan det være med til at ændre fokus fra det arbejde der skal gøres, til at en være irriteret over ens fødder er for varme. Man kan ganske enkelt kog over, og det duer ikke.

“Komforten er vigtig, og det er en afgørende grund til at vil anbefale bambusfibre når det kommer til materialet til strømperne i cykleskoene” udtaler Jacob Blæsbjerg. (Tidligere licensrytter).

Derfor bambusfibre
Bambus har frem for mange andre materialer en række af fordele der bestemt er værd at bemærke. Det er alt sammen fordele der er med til at sikre at fødderne har det godt.

Føles om silke om fødderne
Første gang man trækker et par ankelstrømper på, der har et højt indhold af bambus kan det næsten opleves som man tager et par silkestrømper på fødderne. Det er utroligt behagelige mod huden. Dertil kommer at de er meget allergi venlige, så man giver fødderne noget af det bedste man kan.

Holder fødderne i den rigtige temperatur
Sommervarmen kan være hård mod fødderne i et par cykelsko. Det er der råd for, brug bambus ankelstrømper i dine cykelsko.
Det forholde sig sådan at bambus kan suge op til 50% mere fugt end bomuld kan, og det er en afgørende forskel når det kommer til at holde behageligt temperatur omkring fødderne. Sagen er den at bambus hurtig suger fugte fra fødderne, og varmen fra fødderne er med til at fordampe ankelstrømpen. Det giver en kølende effekt for de varme fødder.

Antibakterielle
Bambusfibre er fra naturen udstyret med en Antibakteriel-effekt. Bambus er som bekendt en græsart, og blandt de hurtigst voksende i verden. For at opretholde det høje væksttempo, har naturen udstyre bambus med en antibakteriel evne der nedsætte bakteries evne til at leve og formere sig i fibrene. Det giver en mindre sur strømpe, og det er klart en fordel i cykelsko, der ellers kan have en tendens til at dufte lidt sært …

Her finder du vores udvalg af ankelstrømper – perfekte til cykelsko på en varm dag.

2022 © iZ Sock. 
USA