Ankelstrømper - strømperne der ikke ødelægger dit outfit

Ankelstrømper – strømper der er korte

Ankelstrømper er det perfekte match til sneakers og shorts

Det er sommer tid og det er ensbetydende med at have shorts, nederdele og kjoler på. De har alle en ting til fælles – de er som regel ikke særlig lange. Det betyder, at strømper i sneakersne kan ses på grund af strømpernes længde, hvis det er normale strømper. Nogle siger, at det er moderigtigt, at have normale strømper på i sneaker, når man har shorts, nederdele og kjoler på. Der er dog også nogen, som ikke kan lide det look. Og så har du et problem. Heldigvis har iZ Sock en løsning til det problem: ankelstrømper!

ankelstrømperAnkelstrømper i neutrale farver

Med disse strømper får du strømper, som du kan have på sammen med dine shorts, nederdele og kjoler. Du vil sikkert gerne have dine shorts, nederdele og kjoler til at være i fokus i dit outfit. Det er derfor vores ankelstrømper kommer i to neutrale farver: sort og hvid. De er to simple, elegante farver, som passer til alt. Og selvfølgelig er der også fordelen ved dem, at de ikke er for lange, så de ødelægger det der egentlig skal være i fokus i dit outfit.

Bambusfibre i strømperne

Ankelstrømperne, som vi taler om, er ikke bare ankelstrømper. De er også lavet af bambusfibre. Men hvad betyder det? Det betyder, at de har nogle fantastiske egenskaber. Hvilke egenskaber? De er anti-bakterielle, holder en komfortable temperatur omkring dine fødder hele dagen og så er de silkebløde.

Den anti-bakterielle egenskab holder de sure tæer væk. Det er fordi, at de søger for, at bakterierne ikke kan producere smørsyre, som er det, der laver lugten, som giver dig sure tæer. Den komfortable temperatur bliver holdt, da strømperne leder fugt og varme væk fra tæerne. De bliver derfor ikke udsat for forskellige temperaturer eller “vejrforhold” i lukkede sko som for eksempel sneakers. Den silkebløde tekstur er “bare en dejlig følelse mod huden og det gør det selvfølgelig også rart at have strømperne på.

Se vores udvalg af ankelstrømper her.

_____

USA