Ankelstrømper til sommer og træning - Bambus ankelstrømper fra iZ Sock

Ankelstrømper til sommer og træning

Ankelstrømper med højt indhold af bambusfibre, naturligvis med bambusfibre.

Ankelstrømper bør være lavet i i bambusfibre

AnkelstrømperAnkelstrømperne finder anvendelse i mange sammenhænge, det er klart. Men en af typiske scenarier er at de finder anvendelse når varmen er for høj til at gå med klassiske strømper i skoene, eller når man skal træne i det lokale motionscenter, fx. spinning eller anden træning, hvor man kommer til at svede.

Derfor bør ankelstrømperne være af bambus
bambusfiberen er som skabt til at strømper der skal bruges når det er varmt. Egenskaberne står nærmest i kø for at komme til at gør det klart at de er som skabt til ankelstrømper.

Bambusfiberen kan optage op til 50% mere fugt end bomuldsfibre
Det at bambus kan optage så meget fugt, giver ankelstrømperne en egenskab til at få varmen væk fra fødderne. Årsagen skal findes i at når fugten kommer væk fra fødderne og ud i strømpen, vil strømpe bruge varmen fra fødderne til at fordampe fugten og det trækker natuligt varmen væk fra fødderne.

Begrænser lugten i skoene
Ankelstrømper finder typisk vej til et par sneekers, eller lette gummisko, måske også vejen ned i et par træningssko eller cyklesko. Fælles for alle disse sko er at typisk ikke dufter af blomster. Derimod er de ofte en bakterietbombe, det er dem du kan lugte hvis dine sko er sure. De dufter lidt hen af gammel ost, forklaring er ganske enkelt den at det er de samme bakterier der gør en ost sur.

Bruger du bambus ankelstrømper vil du begrænse denne lugt, da bakterierne ikke kan trives i bambusfibre. Dermed nedbringer du antallet af bakterier, og dermed også lugten.

Ankelstrømperne er netvævet på oversiden
Det er en strømpe der finder anvendelse, når det handler om at du skal have en let strømpe på fødderne. Derfor er vores ankelstrømper også med en netvævet overside.

Find vores udvalg af ankelstrømper her.

_____

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

USA