Ankelstrømper og træning - iZ-Sock.dk - Socks in balance

Ankelstrømper og træning

Der er ingen tvivl om hvilke egenskaber det er jeg søger når det kommer til den rigtige ankelstrømpe til sport” udtaler Jacob Blæsbjerg og forsætter “som tidligere cykelrytter og nu motionist vil jeg ikke gå på kompromis med udstyret”

Den rigtig ankelstrømpe til sport

ankelstrømpe til sportDet handler i høj grad om komfort og velbefindende når der skal ydes i sport. Når man kommer ud på kanten af sin maksimale ydelse, kan selv små ting forekomme som værende uoverstigelige. Det er en af grundende til at Jacob Blaesbjerg er gået ind i udviklingen af den perfekt ankelstrømpe, en ankelstrømper der ikke kun er tiltænkt varme sommerfødder, men også i høj grad når det kommer til cykelryttere.

Stille store krav
Cykleryttere om nogle et folkefærd der stille store krav til deres udstyr og går op i de “små” ting, herunder er de klassiske ankelstrømper i hvid, bestemt at finde som en del af udstyret. Det er trods alt gennem fødderne alt power skal tranformeres til fremdrift. Det sidste inden pedalen er skoen og ankelstrømpen.

Strømperne skal opfylde en række krav
For at en ankelstrømpe kan finde anvendelse i en cykelsko, skal det kunne overholde følgende krav:

– Høj komfort
– Må ikke få foden til at rutche i skoen
– Skal kunne holde fodden varm når det er koldt og kold når det er varmt
– Skal kunne tørre hurtig (Efter et regnskyld)
– Skal kunne transportere sveden væk fra foden (hurtig)

og skal kunne holde til den belastning det er at være i et cykelsko i rigtig mange timer under hård belastning.

“Det er disse krav der var udgangspunktet” uddyber Jacob Blæsbjerg. Ankelstrømpen fra iZ imødekommer disse krav, og når der er gode nok til at kunne håndtere en cykelrytters krav, holder de bestemt også til de ønsker der måtte være til den perfekte ankelstrømpe.

Find vore udvalg af ankelstrømper her.

_____

USA