iZ Sock - Strømper kommer i forskellige former og størrelser

Alle mulige slags af strømper

Strømper af forskellige slags

En strømpe kommer i forskellige former og størrelser. Og hvem kan påstå, at de sælger strømper, hvis de ikke har et udvalg som består af præcis forskellige former og størrelser. Men hvad betyder forskellige former og størrelser så? Og hvordan er de en del af iZ Socks udvalg af strømper. Det skal vi fortælle dig her.

Forskellige former og størrelserankle socks

Som vi allerede har skrevet, så har vi forskellige former og størrelser. Der er strømpetyper lavet af: bambusfibre, kæmmet bomuld og angora uld. Strømperne i kæmmet bomuld og angora uld findes i den normale strømpeform. Bambusstrømperne kan findes i den normale form, men også som en ankelstrømpe, som, vi tror, er den ideelle strømpe til sommer og træning. Hvorfor vi synes det, kan du læse i det næste afsnit. Men for at afslutte dette afsnit først: Strømperne findes også i forskellige størrelser, som vi mener dækker over de mest almindelige strømpestørrelser.

Ekstra egenskabersocks

Hver type af strømpe har en egenskab, der gør dem unikke for os. Vores kæmmet bomuldsstrømper er vores normale strømpe. Det skal forstås sådan, at bomuld er det mest brugte materiale til at lave en strømpe i. De uldne strømper lavet med angora uld er ikke tykke, men pga. angora uldens fiber er de lige så varme som almindelige uldstrømper. Og som den sidste type af strømpe, findes vores personlige favorit: Bambusstrømpen! Ved at lave dem i bambusfiber får den egenskaberne, som bambusfibre indeholder. Ved at lave dem i bambusfibre får de egenskaberne, som bambusfibre indeholder. En egenskab, som er den bedste efter vores mening, er at de er anti-bakterielle. Dette gør det svært for bakterier at leve imellem tæerne og dermed er det svært for dem at producere smørsyre. Smørsyre kendes ved sin ostlignede lugt, som du kender som sure tæer. Så, som du måske har gættet, så er sure tæer ikke noget, som du skal bekymre dig om, når du har bambusstrømper på.

Se vores udvalg af strømper her

USA